Кметът Генчо Генчев и директорът на ДЦДУ в Свищов бяха удостоени с Национален златен приз „Човешки ресурси 2016“

Публикувано на пт, 20 ян. 2017
181 четения

Официалната церемония по връчване на Национален златен приз „Човешки ресурси 2016” се проведе на 18 януари 2017 г.  в Съюза на архитектите, град София.

В категорията „Средно голяма община“, с Национален златен приз бе удостоен кметът на община Свищов Генчо Генчев. Наградата е за ефективната му работата в управлението на човешкия потенциал и комплексните усилия, които полага като градоначалник в тази насока. От името на г-н Генчев, наградата получи ръководителят на общинска служба „Социални дейности” Анелия Димитрова, тя и бе връчена лично от изпълнителния директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова. Напълно заслужено, община Свищов получи още един Национален златен приз. Директорът на Дневен център за деца с увреждания в Свищов Теменужка Тодорова получи, за отличната си работа, Национален златен приз „Човешки ресурси“ в категорията „Директор на социална организация“. За малчуганите от ДЦДУ акад. д-р Ганчо Попов изпрати огромна торта – изненада, с която зарадва свищовските деца.

Национален златен приз „Човешки ресурси“ се присъжда от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и списание „Човешки ресурси” на тези, които в сферата на своята професионална дейност имат най-висок принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в звената и институциите, които ръководят. Целта на наградите е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал,  да се насърчат добрите  практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.

 

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново