Организират втора безплатна демонстрация на китайските методи за здраве „Пайда Ладжин“

Публикувано на пн, 20 Мар. 2017
743 четения

Поради големия интерес към проведената безплатна демонстрация на китайските методи за здраве „Пайда Ладжин“, която се проведе в неделя в туристическата база на  Ксилифор до Велико Търново, организаторите подготвят втора  среща. Тя ще се състои  на 23 март 2017 г. , четвъртък,  от 18,30 часа на същото място. Безплатните демонстрации ще се водят отново от кинезитерапевта Камен Филипов, ученик и последовател на китайския Мастер Хончи Шао, който завладя света с древните техники за самовъзстановяване и лечение „Пайда Ладжин“.

Изненадани сме от присъствието и интереса на великотърновци към древните китайски методи за здраве, затова ги каним отново в четвъртък, заяви Камен Филипов. Той допълни, че се чувства щастлив да  може да помага на хората не с лекарства, а с лесни методи, които всеки може сам да изпълнява. И от всеки зависи да бъде здрав.

До края на тази седмица Камен Филипов провежда семинар за „Пайда Ладжин“ в туристическата база на Ксилифор. Той е готов да отговаря по всяко време на въпроси на великотърновци.

Вася ТЕРЗИЕВА

Пътни строежи - Велико Търново