Организират втора безплатна демонстрация на китайските методи за здраве „Пайда Ладжин“

Публикувано: пн, 20 Мар. 2017 | Прегледи: 712
Намали шрифта Увеличи шрифта

Поради големия интерес към проведената безплатна демонстрация на китайските методи за здраве „Пайда Ладжин“, която се проведе в неделя в туристическата база на  Ксилифор до Велико Търново, организаторите подготвят втора  среща. Тя ще се състои  на 23 март 2017 г. , четвъртък,  от 18,30 часа на същото място. Безплатните демонстрации ще се водят отново от кинезитерапевта Камен Филипов, ученик и последовател на китайския Мастер Хончи Шао, който завладя света с древните техники за самовъзстановяване и лечение „Пайда Ладжин“.

Изненадани сме от присъствието и интереса на великотърновци към древните китайски методи за здраве, затова ги каним отново в четвъртък, заяви Камен Филипов. Той допълни, че се чувства щастлив да  може да помага на хората не с лекарства, а с лесни методи, които всеки може сам да изпълнява. И от всеки зависи да бъде здрав.

До края на тази седмица Камен Филипов провежда семинар за „Пайда Ладжин“ в туристическата база на Ксилифор. Той е готов да отговаря по всяко време на въпроси на великотърновци.

Вася ТЕРЗИЕВА

Повече в Горещи новини
Затвори