Красивата Ивона от Велико Търново влиза във „Фермата“

Публикувано на нд, 10 Сеп. 2017
7082 четения

26-годишната великотърновка Ивона Пенчовска е сред 21-те участници в най-екстремния сезон на риалити формата „Фермата“, който започва тази вечер по bTV.
Ивона е завършила ПМГ „Васил Друмев“ с математика и английски език, а след това философия в София. Младата дама е част от екипа на „Holiday Heroes“, сдружение с нестопанска цел, което подпомага социално слаби семейства, възрастни хора, самотни родители и хора с увреждания, като доставя до вратата им хранителни продукти. Сдружението насърчава дарителството и организира кампании по случай национални и християнски празници. Ивона е координатор на доброволческия състав на „Holiday Heroes“.
Великотърновката решила да участва във формата, защото много го харесва. За нея това е начин да се откъсне от технологичния свят, в който живеем и да се доближи още повече до природата.
От формата разкриват, че Ферма на практика няма, а първата мисия на героите е да построят сами мястото си за живеене. Те няма да разполагат с никакви удобства на цивилизацията – вода, ток и комуникации и ще трябва със знанията и уменията си да градят всичко от нулата. Темата на предстоящия сезон „Ново начало“ е в унисон със световната тенденция, която набира все по-голяма популярност –завръщането към природата, устойчивия начин на живот и намаляване на консумацията и замърсяването. Сред атрактивните личности, които ще се борят за голямата награда са актьорът Иван Ласкин, волейболният шампион Владо Николов и др. С особен статут влиза и Владимир Каролев.
Весела КЪНЧЕВА
сн. личен архив

Пътни строежи - Велико Търново