Търсене
Меню

Абитуриенти на фокус

Все още няма снимки в конкурса. Качете първата!

Абитуриенти на фокус

abiturienti-na-fokusКонкурс за най-хубава и оригинална абитуриентска снимка организира в. "Янтра ДНЕС". Фотографии за участие в него може да изпращате вие, нашите читатели. Чрез гласуване на електронното издание на вестника на адрес http://www.dnesbg.com ще определите и седмичните победители в категориите "Мис бал", "Мистър бал" и "Един неразделен клас". Снимките, събрали най-много гласове във всяка от категориите, ще бъдат публикувани на страниците на "Янтра ДНЕС" в три поредни понеделника.
Очакваме вашите фотографии от последните дни в училище, от изпращането, традиционните серенади на учителите или абитуриентските вечери.
По регламент всеки участник трябва да е навършил 18 г. и има право да публикува само една снимка. Тя ще участва в състезанието в продължение на седмица. За нея нашите читатели ще могат да гласуват само по веднъж в рамките на 7-те дни. Ще се приемат снимки с минимална резолюция 350 пискела по всяка от страните, максимална големина на файла 15 МБ и във формат JPG, PNG или GIF.

 

Предишна публикация:
received_1126760057403765-mxs0r2sqsvk3okd3yuggvlawob4fof8uae8mapkzha
Обраха дома за възрастни в Караисен

Затвори